راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

طرز تهیه ساندویج بوقلمون

طرز تهیه ساندویج بوقلمون

طرز تهیه ساندویج بوقلمون

مواد لازم :

پیازچه خرد شده
۱/۲ فنجان
آویشن
۱ قاشق چای خوری
ران بوقلمون
۱ کیلو و ۸۰۰ گرم (۴ ران کوچک)
سیر خرد یا له شده
۲ حبه
عصاره مرغ
۲ عدد
برگ بو
۱ عدد
کنگر
۱ عدد
آبلیمو
۱ قاشق غذاخوری
نمک
۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه
۱/۴ قاشق چای خوری
آب
۶ فنجان
جعفری خرد شده
۱/۲ فنجان
مریم گلی
۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه :
بوقلمون، آب، عصاره مرغ، برگ بو و نمک رو به ۶ لیتر آب اضافه میکنیم و در ظرفمون رو میذاریم و حدودا ۲ ساعت یا بقدری که گوشت بوقلمون کاملا نرم شده و براحتی از استخون جدا بشه، صبر میکنیم. بعد بوقلمون رو از ظرف بیرون میاریم و اجازه میدیم خنک بشه در عین حال آبلیمو رو به ظرفمون اضافه میکنیم در ظرف رو کنار میذاریم تا مایعمون به جوش بیاد و به اندازه ۳ فنجون بشه.
وقتی گوشت بوقلمون خنک شد، استخون رو جدا میکنیم و گوشت رو به تکه های کوچیک خرد میکنیم. بعد با آویشن، مریم گلی، سیر، پیازچه، جعفری، فلفل سبز و فلفل سیاه مخلوطش میکنیم.
مواد مخلوط شده رو داخل قالب پخت نان یا هر قالب دلخواه دیگه میریزیم و ۳ فنجون مایعمون رو به مواد اضافه میکنیم و روش رو میپوشونیم و میذاریم حداقل ۶ ساعت تو یخچال بمونه.
بعد از ۶ ساعت ظرفمون رو از یخچال بیرون میاریم با چاقو کناره های مواد رو آروم از قالب جدا میکنیم. قالب رو ۵ ثانیه توی آب گرم فرو میبریم و بعد توی ظرف مورد نظرمون برای سرو کردن برمیگردونیم و به اندازه دلخواه برش میزنیم.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله