راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

طرز تهیه ساندویج گوشت باکاهو

طرز تهیه ساندویج گوشت باکاهو

طرز تهیه ساندویج گوشت باکاهو

مواد لازم : برای ۴ نفر

کاهوی کوچک
۱۶ عدد
گوشت گاو
۴۵۰ گرم
روغن
۱ قاشق غذاخوری
پیاز بزرگ خردشده
۱ عدد
سس تند
۱٫۴ پیمانه
گل سیر خردشده
۲ عدد تازه
سس سویا
۱ قاشق غذاخوری
سرکه
۱ قاشق غذاخوری
زنجبیل پوست کنده و خردشده
۲ قاشق چایخوری
سس فلفلی تند، اختیاری
برای چاشنی
شاه‌ بلوط خرد شده
۲۲۶ گرم
پیاز سبز خردشده
۱ دسته
روغن کنجد آسیایی
۲ قاشق چایخوری
روش تهیه :
برگ‌های کاهو را خوب شسته و اجازه دهید آب آن برود. مواظب باشید پاره نشوند. برگ‌ها را کنار بگذارید.

یک قابلمه بزرگ آب را روی شعله‌ی متوسط یا زیاد بجوشانید. گوشت گاو را داخل قابلمه پخته و سپس روغن را داخل آن مخلوط کرده و برای ۵ تا ۷ دقیقه بپزید تا گوشت کاملاً ترد و قهوه‌ای شود. اجازه دهید آب گوشت رفته و روغن را دور بریزید. گوشت را به یک کاسه منتقل نمایید. در همان قابلمه پیاز را برای ۵ تا ۱۰ دقیقه سرخ کنید تا کمی ترد شود.

سس تند، سیر، سس سویا، سرکه، زنجبیل و سس فلفل را در پیازها بریزید. سپس شاه بلوط، پیاز سبز، روغن کنجد و گوشت را اضافه کنید. برای دو دقیقه ترکیب را هم زده و بپزید تا پیازها کمی قهوه‌ای شوند.

دور یک بشقاب بزرگ سرو غذا کاهوها را چیده و ترکیب گوشت را در مرکز ظرف بریزید.

 

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله