راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

طرز تهیه سوپ سیب زمینی وجو پرک

طرز تهیه سوپ سیب زمینی وجو پرک

طرز تهیه سوپ سیب زمینی وجو پرک

مواد لازم جهت برای ۶ نفر :

عصاره گوشت
۳ عدد
آب
۲ لیتر
سیب زمینی مکعبی خرد شده
۵۰۰ گرم
جو پرک
۱۰۰ گرم
کره
۲ قاشق غذا خوری
پنیر پارمزان
۴ قاشق غذا خوری
جعفری خرد شده
۴ قاشق غذا خوری

طرز تهیه :
عصاره گوشت را پودر کنید و در آب حل کنید و روی شعله متوسط به نقطه جوش برسانید. در حالت جوش ۱۰ دقیقه هم بزنید.
سیب زمینی را به آن اضافه کنید و بگذارید ۱۵ دقیقه بپزد و سپس جوپرک را به آن اضافه کرده و هم بزنید و این عمل را تا وقتی ادامه دهید که جو پرک نیم پز شده باشد.
به مدت ۴۵ دقیقه با شعله کم بگذارید مواد بپزد و بعد از این مدت کره را به آن اضافه کنید.
سوپ را در ۶ کاسه بریزید و روی هر یک را ابتدا پنیر پارمسان و بعد کمی جعفری بپاشید و سرو کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله