راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

طرز تهیه سوپ لوبیاوگوشت

طرز تهیه سوپ لوبیاوگوشت

طرز تهیه سوپ لوبیاوگوشت

مواد لازم :

جعفری تازه
به مقدار دلخواه
نمک و فلفل
به مقدار دلخواه
سس تند
به مقدار دلخواه
سیر (خرد شده)
۲ الی ۳ حبه
هویج (خرد شده)
۱ عدد متوسط
کرفس (خرد شده)
۲ الی ۳ ساقه
پیاز (خرد شده)
۱ عدد کوچک
آب
۲ لیتر
چاشنی ایتالیایی
۲ قاشق چایخوری
لوبیا چیتی (کنسرو شده)
۴۵۰ گرم
گوشت گوسفند (گوشت ساق پا)
۹۰۰ گرم

 

این سوپ با مقدار موادی که خواهم گفت برای ۸ نفر کافی هست.

طرز تهیه :
۱- داخل یک قابلمه ی نسبتا بزرگ آب رو به جوش بیارین. شعله رو خاموش کنید، لوبیاها رو اضافه کنید و بزارید ۲ ساعت داخل قابلمه بمونن و خیس بخورن. بعد لوبیاها رو خشک کنید.

۲- همزمان گوشت ران رو داخل یه قابلمه ی بزرگ بریزین و بهش دو لیتر آب اضافه کنید. چاشنی ایتالیایی رو هم به قابلمه اضافه کنید. آب رو به جوش بیارین و بزارین حدود یه ساعت بپزن.
سبزیجات خرد شده و لوبیاها رو اضافه کنید. یه ساعت دیگه هم بزارین مواد توی قابلمه بپزن، تا زمانی که سبزیجات نرم بشن و گوشت به راحتی از استخوان جدا بشه. گوشت رو کامل از استخوان جدا کنید.

۳- مقدرای سس تند به قابلمه اضافه کنید تا مزه دارش کنید، نمک و فلفل رو هم همینطور.

با مقداری جعفری تازه میتونید این سوپ مقوی رو میل کنید!

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله