راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

طرز تهیه شنسیل شترمرغ

طرز تهیه شنسیل شترمرغ

طرز تهیه شنسیل شترمرغ

مواد لازم :

گوشت فیله شترمرغ
۱۵۰ گرم
پودرسوخاری
نصف پیمانه
آرد گندم
نصف پیمانه
تخم‌مرغ
یک عدد
زعفران آب کرده
دو قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، پودر سیر
به میزان لازم
روغن برای سرخ‌کردن
به میزان لازم

طرز تهیه :
گوشت ورقه شده را بین دو کیسه فریزر گذاشته و با بیفتک کوب‌ می‌کوبیم تا نازک شود، آن‌گاه نمک، فلفل و پودر سیر را مخلوط کرده و به دو طرف گوشت می‌پاشیم. سپس زعفران آب کرده را با تخم‌مرغ مخلوط می‌کنیم. آن‌گاه گوشت را در آرد گندم خوابانده بعد در تخم‌مرغ زده شده قرار می‌دهیم. در آخر در پودر سوخاری می‌خوابانیم و با حرارت ملایم در روغن سرخ می‌کنیم.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله