راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

طرز تهیه شور ماهی

طرز تهیه شور ماهی

طرز تهیه شور ماهی

مواد لازم :

برنج : ۳ لیوان

شوید: ۲۰۰ گرم،پاک شده و خرد شده

ماهی شور متوسط : ۱ عدد متوسط

کشمش : ۱ تا ۲ پیمانه

پودر لیموعمانی : ۱ قاشق سوپخوری

زردچوبه : ۱ قاشق چایخوری

پیازداغ : ۱ قاشق سوپخوری

طرز تهیه :

ماهی را حداقل ۳ ساعت در آب سرد بخوابانید تا شوری آن گرفته شود. چند بار آب آن را عوض کنید.

سپس ماهی را تمیز کرده و تکه‌تکه کنید و در آب‌کش بگذارید.
برنج را در صورت تمایل با شوید ( در صورت تمایل ) و کره یا به صورت کته یا آب‌کش بپزید.

 

روغن را در تابه ریخته و ماهی را سرخ کنید.

 

کشمش پاک کرده و شسته را به ماهی اضافه کنید و کمی سرخ کنید.

 

پیازداغ ، زردچوبه، فلفل و پودر لیموعمانی را به ماهی و کشمش اضافه کنید و ماهی را به صورت جداگانه با پلو سرو کنید.

نکته :

می‌توانید ماهی و کشمش را موقع کشیدن برنج لابه‌لای آن بگذارید و دم کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله