راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

طرز تهیه فروت کوکتل

طرز تهیه فروت کوکتل

طرز تهیه فروت کوکتل

مواد لازم:

زردآلوی رسیده( هسته آن گرفته شود)

۳ عدد

مغز گردو

۳۰ گرم یا یک چهارم لیوان

ماست ساده

دو سوم لیوان

آب یخ

نصف لیوان

طرز تهیه :

هسته زردآلوها را جدا کنید. سپس زردآلوی رسیده، مغزگردو، آب یخ و ماست را در مخلوط کن می ریزیم و کاملاً با هم مخلوط می کنیم. می توان کمی عسل برای شیرین کردن نوشیدنی به آن افزود. اگر از ماست کمی ترش و میوه کمی رسیده استفاده شود، بهتر است. گنجایش هر لیوان نوشیدنی ۲۵۰ میلی لیتر است.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله