راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

طرز تهیه فیله سوخاری

طرز تهیه فیله سوخاری

طرز تهیه فیله سوخاری

مواد مورد نیاز:

  • چهار عدد فیله مرغ
  • آب یخ
  • آرد سوخاری
  • مرینیت
  1. ابتدا فیله‌مرغ‌ها را شسته و بافت سفید رنگی که روی آن قرار دارد را از آن جدا می کنیم
  2. سپس فیله ها را در مرینیت مزه دار نمایید(ترجیحا چند ساعت فیله ها در مرینیت قرار بگیرند)
  3. فیله ها  را در آرد سوخاری قرار داده و به خوبی مالش دهید
  4. فیله ها را در ظرف آب یخ به مدت ۱۵ ثانیه قرار دهید
  5. سپس فیله ها را دوباره در آرد سوخاری قرار داده و به آرامی آن را مالش دهید
  6. در مرحله آخر فیله ها را به آرامی در ظرف روغن داغ قرار می دهیم (معمولا سه تا چهار دقیقه برای پخت آن کافی است)

این غذا معمولا با سیب زمینی و سالاد کلم سرو می شود.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله