راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

طرز تهیه قارچ شکم پر

طرز تهیه قارچ شکم پر

طرز تهیه قارچ شکم پر

مواد لازم جهت تهیه قارچ شکم پر برای ۴ نفر :

کره نرم شده
۶ قاشق غذاخوری
موسیر خرد شده
۲ قاشق چایخوری
سیر ریز شده
۱ حبه
جعفری
۱ قاشق غذا خوری
کرفس خرد شده
۱ قاشق غذا خوری
نمک
به میزان لازم
قارچ بزرگ
۱۲ عدد
طرز تهیه قارچ شکم پر :
ابتدا کره را آب کرده بعد موسیر و سیر و کرفس و جعفری را در کره تفت دهید و نمک و فلفل بپاشید .

حالا ساقه قارچ ها را دور ریخته و درون کلاهک قارچ ها را با این مواد پر کنید،بعد با یک برس دور قارچ ها را به کره آغشته کنید.

به مدت ۱۵ دقیقه در فر ۱۷۵ دقیقه بگذارید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله