راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

طرز تهیه قزل آلای شکم پر ژاپنی

طرز تهیه قزل آلای شکم پر ژاپنی

طرز تهیه قزل آلای شکم پر ژاپنی

مواد لازم برای ۴ نفر :

قزل آلا یا ماهیان مشابه
۱ کیلو
ادویه
۱ قاشق چایخوری
سیب متوسط پخته و قطعه شده
۱ عدد
پیاز متوسط حلقه شده
نصف فنجان
لیمو شیرین
۴ قطعه
کره یا مارگارین ذوب شده
نصف فنجان

طرز تهیه :
منقل را آماده کرده ماهی را در وسط یک ورق آلومینیومی بگذارید. داخل شکم ماهی کمی ادویه ریخته و با سیب و پیاز و لیمو پر کنید. مقداری از کره را هم داخل شکم ماهی ریخته و بقیه را با قلم مو روی ماهی بمالید. سپس آلومینیوم را کاملاً دور ماهی بپیچید و در یک ورق فویل دیگر بگذارید و داخل منقل بمدت ۱۵ دقیقه حرارت دهید. سپس بسته را برگردانید تا حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه حرارت ببیند پس طلایی شدن روی ماهی آن را سرو نمایید.این خوراک دریایی از دسته ماهی های شکم پر ژاپنی می باشد.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله