راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

طرز تهیه قیف ژامبون

طرز تهیه قیف ژامبون

طرز تهیه قیف ژامبون

مواد اولیه :

خمیر هزارلا
یک بسته (۵۰۰ گرم)
سیب‌ زمینی پخته و خردشده
۵۰۰ گرم
ژامبون خردشده
۲۰۰ گرم
خیارشور خردشده
۱۵۰ گرم
کاهو خردشده
یک عدد
سس مایونز
سه قاشق غذاخوری
زرده تخم‌ مرغ
یک عدد
نمک و فلفل
به میزان لازم

طرز تهیه :
برای درست کردن این اردور، ابتدا خمیر را به قطر نیم سانتی‌متر روی سطح آردپاشی شده باز کرده و به صورت نوارهای باریک برش می‌زنیم. سپس قالب قیف را چرب کرده و نوارهای خمیری را به دور قیف می‌پیچیم و روی را با قلم‌مو زرده تخم‌مرغ می‌مالیم و در فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد می‌گذاریم. پس از پخته شدن، قیف‌ها را از فر خارج کرده و می‌گذاریم تا خنک شود. بعد از خنک شدن  نوارها را از قیف جدا می‌کنیم. سیب‌زمینی  کاهو، ژامبون و خیارشور را با هم مخلوط کرده  سس را اضافه کرده و نمک و فلفل می‌زنیم. سپس درون قیف‌ها را با مواد پر و سرو می‌کنیم.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله