راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

طرز تهیه قیمه نذری

طرز تهیه قیمه نذری

طرز تهیه قیمه نذری

مواد لازم :

راسته گوسفند
۳۰۰ گرم
۵۰۰ کیلوکالری
پیاز متوسط
۱ عدد
۲۵ کیلوکالری
لپه خیس شده
۱ لیوان
۲۴۰ کیلوکالری
گوجه‌فرنگی متوسط
۴ عدد
۷۵ کیلوکالری
لیمو عمانی
۴ عدد
صفر
سیب‌زمینی متوسط
۲ عدد
۱۶۰ کیلوکالری
زردچوبه، زعفران نمک و فلفل سیاه
به میزان دلخواه
صفر
روغن مخصوص سرخ کردن
۳ قاشق غذاخوری
۱۳۵ کیلوکالری
● طرز تهیه قیمه نذری  :
پیاز را خرد کنید و در روغن تفت بدهید. گوشت‌ خردشده را به آن افزوده و زردچوبه و فلفل را اضافه کنید و به همراه ۳ تا ۴ لیوان آب بگذارید بپزد. پس از نیم‌پزشدن به آنها لیمو و لپه بزنید و بگذارید خورش کاملاً جا بیفتد. نیم ساعت مانده به برداشتن خورش به آن زعفران ساییده شده و نمک را افزوده و گوجه‌فرنگی‌های دو نیم شده را روی خورش قرار دهید؛ به طوری که پوست‌شان روی آب باشد. در هنگام کشیدن نیز گوجه‌ها را در کناری قرار دهید و خورش را بریزید و روی آن را با خلال سرخ شده سیب‌زمینی تزیین کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله