راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

طرز تهیه قیمه پلو :

طرز تهیه قیمه پلو :

طرز تهیه قیمه پلو :

مواد لازم جهت تهیه قیمه پلو برای ۴ نفر :

 رب گوجه فرنگی  ۲ قاشق غذا خوری
 گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم یا ۱ بسته
 لپه ۱-۲ پیمانه
 پیاز ۱ عدد
 گرد لیمو ۱-۲ قاشق چای خوری
 سیب زمینی بزرگ  ۱ عدد
 زعفران آب کرده به میزان لازم
 ادویه (زردچوبه، دارچین، نمک، پودر گل سرخ) به میزان لازم
برنج ۴ پیمانه
روغن یا کره به میزان لازم

طرز تهیه قیمه پلو :
گاهی آدم هوس قیمه می کند و عجله هم دارد و وقت هم ندارد … قیمه پلو یک غذایی است که مزه اش خیلی نزدیک قیمه است . جزو پلوهای مخلوط حساب می شود و معمولا با گوشت چرخ کرده درست می شود . می شود از گوشت تکه ای هم در قیمه پلو استفاده کرد .

اول برنج را خیس کنید و کنار بگذارید . پیاز را سرخ کنید و گوشت چرخ کرده را هم داخلش بریزید  تا با هم سرخ شوند .

داخل یک ظرف دیگر لپه را می پزیم . بعد از پخت لپه را توسط آبکش از آب جدا می کنیم و به مایه ی گوشت و پیاز اضافه میکنیم . این مواد با هم خوب باید تفت بخورند.
حالا رب و زرد چوبه و نمک و دارچین و پودر گل سرخ را می ریزیم و باز تفت می دهیم .
گرد لیمو هم الان بریزید. حداقل ۱-۲ قاشق چایخوری باشد

.

اگه قرار است آبکش کنید که پس از نیم پز شدن برنج ، لابه لای برنج مواد را بریزید تا دم بکشد.
اما من کته ای داخل پلوپز گذاشتم. مواد را با برنج مخلوط کردم و گذاشتم داخل پلوپز. بگذارید یک ۱۵ دقیقه ای از پخت پلوپز بگذرد ، بعد مایه را اضافه کنید.

زمان بدهید تا بپزد و دم بکشد . در آخر روی آن کره و زعفران آب کرده بریزید .
کمی هم سیب زمینی سرخ کنید و کنار آن بگذارید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله