راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

طرز تهیه لازانیا

طرز تهیه لازانیا

طرز تهیه لازانیا

مواد لازم:

  • گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم ( میتونید به جای گوشت چرخ کرده از سوسیس و کالباس استفاده کنید )
  • قارچ ۲۵۰ گرم
  • فلفل درشت دلمه‌ای ۱ عدد
  • رب گوجه‌فرنگی ۲ قاشق سوپ‌خوری
  • سس گوجه‌فرنگی به مقدار لازم
  • سس سفید ۲ پیمانه
  • پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
  •  پودر اورگانو ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • پیاز سرخ‌کرده ۳ قاشق سوپ‌خوری
  • ورقه لازانیا ۸ عدد

گوشت چرخ‌کرده را با نمک و فلفل و کمی روغن تفت دهید. سپس رب گوجه‌فرنگی و پیاز داغ را به آن اضافه کنید و باز کمی تفت دهید. فلفل را اضافه کنید و باز کمی تفت دهید. بعد فلفل سبز را خلال کنید و به آن اضافه کنید. حالا قارچ‌ها را تمیز کنید و سپس ورقه‌ورقه ببرید و با کمی نمک، ۲ قاشق آب لیمو و کمی روغن، تفتش دهید و به مواد فوق اضافه کنید. بعد از مخلوط کردن همه‌ی مواد، فلفل و پودر اورگانو را هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. ورقه‌های لازانیا را در آب جوش و نمک، نرم کنید و کف ظرف را چرب کنید. یک ردیف لازانیا ته ظرف بگذارید و روی آن قارچ و گوشت بریزید و با قاشق صاف کنید. سپس نیمی از سس سفید، مقداری پنیر و گوجه‌فرنگی… این کار را تا پر شدن ظرف ادامه دهید. فر را روشن کنید و لازانیا را با حرارت ۳۵ درجه، به مدت ۴۵ دقیقه بپزید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله