راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

طرز تهیه ماش قمری

طرز تهیه ماش قمری

طرز تهیه ماش قمری

مواد لازم برای ۴ نفر :

گوشت گوسفند
۲۰۰ گرم
ماش
۱ لیوان
سبزی شامل، تره، جعفری، شنبلیله و مرزه
۳۰۰ گرم
برنج
۲/۱ استکان
پیاز متوسط
۲ عدد، خلالی و سرخ شده
نمک، فلفل و زردچوبه
به مقدار لازم
کلم قمری
۲ عدد

کلم قمری: ۲ عدد، رنده شده یا ریز شده

طرز تهیه طرز تهیه ماش و قمری :
مرحله ۱ – ابتدا گوشت را که قبلا تمیز کرده و شسته اید با مقدار مناسبی آب روی حرارت بگذارید تا نیم پز شود.
مرحله ۲ – ماش ها را جداگانه بپزید.
مرحله ۳ – وقتی گوشت نیم پز شد، کلم قمری های رنده شده را اضافه کنید و اجازه دهید ۱۰ دقیقه با یکدیگر پخته شوند.
مرحله ۴ – سبزی ها را که قبلا پاک کرده اید همراه با برنج به مخلوط گوشت و قمری اضافه کنید، ۲۰ دقیقه زمان پخت دهید.
مرحله ۵ – در آخر ماش های پخته شده را افزوده و اجازه دهید غذا جا افتد تا زمانیکه آب آن تمام شود، سپس با گوشت کوب آنرا کوبیده تا کش دار و یکدست شود.

مرحله ۶ – ماش و قمری آماده شده را در ظرف مورد نظر کشیده و با پیاز داغ تزئین کرده، همراه با نان تازه و ترشی سرو نمائید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله