راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

طرز تهیه ماهی تیلاپیلا باسیرولیمو

طرز تهیه ماهی تیلاپیلا باسیرولیمو

طرز تهیه ماهی تیلاپیلا باسیرولیمو

مواد لازم برای ۴ نفر :

فیله ماهی تیلا پیلا  ۴ عدد
 آبلیمو تازه ۳ قاشق غذا خوری
 کره آب شده ۱ قاشق غذا خوری
 سیر خرد شده  یک حبه
جعفری خشک و خرد شده ۱ قاشق چای خوری
فلفل به میزان لازم

طرز تهیه :
۱- فر را در دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد (۳۷۵ درجه فارانهایت) از قبل گرم کنید . سینی پخت را با یک اسپری آشپزی نچسب اسپری کنید یا با کمی روغن چرب نمایید.

۲- فیله های تیلاپیا را زیر آب سرد بشورید و با دستمال کاغذی کلفت خشک کنید.

۳- فیله ها را در سینی پخت قرار بدهید. آبلیمو را روی همه ی فیله ها بریزید سپس کره را نم نم بالای آن بریزید و سیر و جعفری و فلفل را بپاشید .

۴- سپس آنها را در فر از قبل گرم شده تا زمانی که ماهی سفید شود بپزید و از هم با قاشق جدا کرده و تکه کنید، به مدت ۳۰ دقیقه.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله