راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

طرز تهیه مرغ شکم پر

طرز تهیه مرغ شکم پر

طرز تهیه مرغ شکم پر

مواد لازم برای ۸-۶ نفر :

مرغ
۱ عدد ( دو کیلویی )
سبزی خرد شده
یک لیوان شامل ( جعفری، گشنیز، نعنا  و ترخون )
مغز گردوی چرخ شده
یک فنجان
آلو و قیسی خرد شده
نصف فنجان
پیاز سرخ شده
۲ قاشق سوپخوری
زعفران ساییده
نصف قاشق چایخوری
زرشک
۲ قاشق سوپخوری
شکر
یک قاشق سوپخوری
آب لیمو یا آب نارنج
۳-۲ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل
به مقدار لازم

طرز تهیه:
مرغ  را با آب لیمو  یا آب نارنج ، نمک ، فلفل و زعفران  حل شده ( زعفران ساییده را در آب جوش حل می کنیم ) مخلوط می کنیم تا یک ساعت بماند. سبزی را با یک قاشق سوپخوری روغن کمی تفت می دهیم و بقیه مواد یعنی مغز گردوی  چرخ شده ، آلو و قیسی خرد شده ، پیاز سرخ شده ، زرشک و شکر را به آن اضافه می کنیم.

 

مخلوط را در شکم مرغ  جای می دهیم. جلوی شکم آن را قبل از دوخت یک تکه کاغذ فویل قرار می دهیم. بعد شکم مرغ  را می دوزیم و در قابلمه ای که گنجایش مرغ  را داشته باشد، با ۳ قاشق سوپخوری روغن داغ شده، با شعله ملایم سرخ می کنیم. ۳-۲ فنجان آب را در چند بار اضافه می کنیم، تا مرغ  پخته شود، ولی له نشود. پس از طبخ، باید نصف فنجان آب داشته باشد.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله