راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

طرز تهیه مینی ساندویچ مرغ :

طرز تهیه مینی ساندویچ مرغ :

طرز تهیه مینی ساندویچ مرغ :

مواد لازم جهت تهیه مینی ساندویچ مرغ :

نان تست
۱ بسته
کالباس
۲۵۰ گرم
گردو
۲۵۰ گرم
سینه مرغ
۲ عدد
خیار شور
به میزان لازم
جعفری
به میزان لازم
سس مایونز
به میزان لازم

طرز تهیه مینی ساندویچ مرغ :
مرغ پخته و خرد شده را با جعفری و خیارشور خرد کرده و کالباس و سس مایونز مخلوط کنید .

حالا روی نان تست مالیده و یکی دیگر از نان را روی مواد گذاشته با دست کمی فشار دهید تا دو تکه نان به هم بچسبند بعد مثلثی شکل برش بدهید .

به دو طرف نان کمی سس زده و داخل جعفری و هویچ و کنجد جداگانه زده داخل سینی بچینید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله