راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

طرز تهیه میگو پلو

طرز تهیه میگو پلو

طرز تهیه میگو پلو

مواد لازم برای میگو پلو و سبزیجات :

روغن زیتون
۲ قاشق غذاخوری
پیاز قرمز خرد شده
یک فنجان
سیر خرد شده
۵ حبه خرد شده
فلفل دلمه سبز رنگ دانه گرفته شده
یک عدد
پاپریکای دودی
یک قاشق غذا خوری
گوجه فرنگی خرد شده
۲ عدد
برنج
۴ فنجان
جعفری خرد شده
سه چهارم فنجان
پوست لیموی رنده شده
برای زمان سرو
نخود فرنگی پخته
یک فنجان
سس گوجه فرنگی
۲ قاشق غذا خوری
میگوی تمیز شده
۵۰۰ گرم
برنج قهوه ایی
۲ فنجان
نمک و فلفل
به مقدار لازم
آبلیموی تازه
۳ قاشق غذا خوری

طرز تهیه میگو پلو با سبزیجات:
یک ماهی تابه بزرگ بردارید و روغن زیتون را در ماهی تابه روی حرارت گرم کنید.
سیر و پیاز را ۲ تا ۳ دقیقه در ماهی تابه سرخ کنید تا اینکه نرم شود.

پاپریکا و فلفل دلمه خرد شده را به مواد اضافه کرده و ۳ دقیقه تفت دهید.

دو سوم از جعفری خرد شده و  سس گوجه فرنگی  را اضافه کرده و تفت دهید.
میگوی تمیز شده را با گوجه فرنگی خرد شده اضافه کنید و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درب ظرف را بگذارید و منتظر شوید تا میگو ها بپزند.

در مرحله آخر و دقایق پایانی پخت میگو ، پوست رنده شده لیمو ، آب لیموی تازه و کمی از جعفری باقی مانده را اضافه کنید و پس از ۳ دقیقه از روی اجاق  بردارید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله