راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

طرز تهیه پاستامیگوچیلی

طرز تهیه پاستامیگوچیلی

طرز تهیه پاستامیگوچیلی

مواد لازم برای دو نفر :

پاستا
۲۰۰ گرم
کره
۱ قاشق سوپخوری
روغن زیتون
۱ قاشق سوپخوری
سیر خرد شده
۴ حبه
پودر چیلی
۱ قاشق چایخوری
میگو کوچک
۱۰ الی ۱۵ عدد
آبلیمو
۱ قاشق سوپخوری
پوره یا رب گوجه فرنگی
۲ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل
به میزان لازم

طرز تهیه :
پاستا  را به همراه کمی نمک و روغن ۸ تا ۱۰ دقیقه در آب جوش ریخته تا پخته و نرم شود. تا زمانی که پاستا آماده شود، تابه‌ای را روی حرارت متوسط قرار داده، کره و روغن زیتون را درون آن ریخته و اجازه می‌دهیم تا کره ذوب شود.

 

سپس سیر و پودر چیلی را افزوده و دو دقیقه با ترکیب روغن و کره تفت می‌دهیم. حالا میگوها را به مواد افزوده و می‌گذاریم تا سه دقیقه با مواد ترکیب شود تا بپزد. بعد پوره گوجه‌فرنگی، آبلیمو ، نمک و فلفل را افزوده و کاملا مواد را مخلوط می‌کنیم. پاستا را آبکش نموده و به همراه سس میگو گرم، سرو می‌کنیم.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله