راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

طرز تهیه پاستای فلفلی و اسفناج :

طرز تهیه پاستای فلفلی و اسفناج :

طرز تهیه پاستای فلفلی و اسفناج :

مواد لازم برای پاستای فلفلی و اسفناج :

روغن زیتون
۲ قاشق چایخوری
پیاز خرد شده
۱ عدد
سیر له شده
۲ حبه
تکه های فلفل خشک شده
نصف قاشق چایخوری
پاستای پنه
۲۰۰ گرم
گوجه فرنگی خرد شده
۴۰۰ گرم
پونه کوهی خشک
۱۰۰ میلی گرم
برگ اسفناج
۱۲۵ گرم
پنیر پارمیسان رنده شده
۲۵ گرم

طرز تهیه پاستای فلفلی و اسفناج :

روغن را در یک ماهیتابه گرم کرده و به آرامی پیاز، سیر و تکه های فلفل را داخل آن سرخ کنید، به مدت ۵ دقیقه تفت بدهید. (اگر این مواد شروع به چسبیدن کردن کمی آب به آن اضافه کنید)

پاستا را طبق دستوری که روی بسته اش نوشته طبخ کنید. گوجه فرنگی و پونه را به ماهیتابه اضافه کرده و خوب هم بزنید. اجازه بدهید برای ۱۰ دقیقه به آرامی بجوشد . گاهی هم بزنید.

اسفناج را به ماهیتابه اضافه کرده و ۱ تا ۲ دقیقه تفت بدهید تا زمانی که اسفناج ها پژمرده شوند. پاستا را آبکشی کرده و داخل ماهیتابه بریزید. خوب هم بزنید تا ترکیب شوند. بعد کمی پنیر روی آن پاشیده و سرو کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله