راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

طرز تهیه پاستای میگو

طرز تهیه پاستای میگو

طرز تهیه پاستای میگو

مواد لازم :

میگو
۲۵۰ گرم
فتوچینی
۲۲۰ گرم
روغن زیتون
دو قاشق غذاخوری
فلفل تند ریز شده
۱ تا ۲
سیر، رنده شده
۲ حبه
نمک
نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه
¼ قاشق چایخوری
گوجه فرنگی گیلاسی، از وسط دو نیم شده
دو پیمانه
پنیر پارمسان
به مقدار لازم

طرز تهیه :
۱٫ میگوها را بشویید و خشک کنید. در یک  قابلمه بزرگ فتوچینی ها را بپزید و آبکش کنید. آنها را گرم نگه دارید.
۲٫ در این زمان، درون تابه روغن زیتون بریزید. فلفل های چیلی، سیر، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید. حدود یک دقیقه تفت دهید. میگو را اضافه کنید و حدود سه دقیقه آنها را بپزید. در آخر گوجه فرنگی را اضافه کنید و هم بزنید.
۳٫ این مخلوط را به فتوچینی اضافه کنید. خوب هم بزنید تا مواد به خوبی با هم مخلوط شوند. در صورت تمایل روی آن پودر پنیر بپاشید و سرو کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله