راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

طرز تهیه پاستا لوله ای :

طرز تهیه پاستا لوله ای :

طرز تهیه پاستا لوله ای :

مواد لازم جهت تهیه پاستا لوله ای برای ۸ نفر :

پاستا لوله ای
۴۵۰ گرم
پنیر خامه ای
۶۰۰ گرم
پنیر موزارلا خرد شده
۴۵۰ گرم
تخم مرغ زده شده
۱ عدد
سس اسپاگتی (رب و گوشت چرخ کرده و پیاز)
۹۰۰ گرم
پنیر پارمزان رنده شده
۱/۴ فنجان

طرز تهیه پاستا لوله ای :
پاستا لوله ای را به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید در آب کم نمک بجوشانید و سپس آبکش کنید.

سپس پاستا، پنیر خامه ای، پنیر موزارلا، تخم مرغ و نصف فنجان سس اسپاگتی را با هم مخلوط کنید.

فر را تا دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد (۳۷۵ درجه فارنهایت) گرم کنید.

کف ظرف مورد نظر را چرب کنید و مخلوط پاستا را درون آن بریزید. و روی آن باقیمانده سس اسپاگتی و پنیر پارمزان را بریزید.

به مدت ۳۰ دقیقه در فر بپزید و بعد روی فر را روشن کرده و قبل از سرو ۱۵ دقیقه صبر کنید تا خنک شود.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله