راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

طرز تهیه پای شطرنجی

طرز تهیه پای شطرنجی

طرز تهیه پای شطرنجی

مواد لازم :
نصف فنجان کره
دو فنجان شکر سفید
یک قاشق چای خوری عصاره وانیل
چهار عدد تخم مرغ
یک قاشق غذا خوری آرد ذرت
یک چهارم فنجان شیر خشک
یک قاشق غذا خوری سرکه سفید
یک خمیر بزرگ دایره ای ۹ اینچی
طرز تهیه :
ابتدا فر را روی دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد قرار می‌دهیم و ظرف پخت را چرب می‌کنیم.

کره، شکر و وانیل را در یک کاسه بزرگ مخلوط کرده و هم می‌زنیم سپس تخم مرغ های همزده شده را اضافه کرده و پس از ان آرد ذرت ، شیر خشک و سرکه را به مخلوط اضافه کرده و هم می‌زنیم تا یک دست شود.

در فر قرار می‌دهیم و ۱۰ دقیقه در همان دما می‌پزیم سپس دما را به ۱۵۰ درجه سانتی گراد کاهش داده و ۴۰ دقیقه دیگر اجازه می‌دهیم تا پخته شود.

پس از آن اجازه داده سرد شود و با خامه تزئین می‌کنیم.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله