راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

طرز تهیه پتاژ فرمی یر :

طرز تهیه پتاژ فرمی یر :

طرز تهیه پتاژ فرمی یر :

مواد لازم جهت تهیه پتاژ فرمی یر (برای ۶ تا ۸ نفر):

هویج نگینی خرد شده
۱ لیوان
شلغم نگینی خرد شده
۱ لیوان
قسمت سفید تره فرنگی ، بریده شده به شکل حلقه نازک
۱ لیوان
کلم برگ سفید نازک خلال شده
۱ لیوان
سیب زمینی
۵۰۰ گرم
آب مرغ
۲ لیوان
ماکارونی کوچک و ظریف که به اشکال مختلف
سه تا چهار قاشق سوپخوری
آب مرغ – ۲ لیوان (یا دو عدد قرص سوپ مرغ که در دو لیوان آب حل شده باشد)

طرز تهیه پتاژ فرمی یر :
سبزی های خرد شده را با دو لیوان آب مرغ و ۳ تا ۴ لیوان آب در قابلمه مناسبی ریخته روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ظرف را می گذاریم تا سوپ جوش بیاید و سبزی ها کمی بپزند. بعد ماکارونی ها را اضافه می کنیم ، می گذاریم همه با هم بپزند، به حدی که شکل خود را از دست نداده وله نشوند.

همزمان با پختن سبزی ها سیب زمینی ها را پوست می کنیم و آنها را با ۲ تا ۳ لیوان آب می پزیم . با ید در ظرف سیب زمینی را موقع پختن گذاشت. بعد سیب زمینی های پخته شده را در صافی می ریزیم ، تا آب آنها برود.

سیب زمینی ها را داغ از ماشین مخصوص پوره یا صافی رد می کنیم. پوره به دست آمده را داخل سوپ می ریزیم و به اندازه کافی به آن نمک و فلفل اضافه می کنیم. بعد از یکی دو جوش سوپ آماده است. وقتی سوپ غلیظ شد آن را در سوپخوی می کشیم و جعفری خرد کرده را روی آن می پاشیم.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله