راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

طرز تهیه پروک :

طرز تهیه پروک :

طرز تهیه پروک :

مواد لازم جهت تهیه پروک
پیاز

۲ عدد  متوسط
روغن ذرت
به میزان لازم

گوشت چرخ کرده
۲۰۰     گرم
نمک و فلفل
به میزان لازم
رب گوجه فرنگی
۳     قاشق غذا خوری
سوسیس
۲۰۰     گرم
کالباس
۲۰۰     گرم
سینه مرغ
۲۰۰     گرم
قارچ  خرد شده
۲۰۰     گرم
فلفل دلمه
۳     عدد
جعفری همراه با سبزی معطر
۱۰۰     گرم
پنیر گودا
۲۵۰     گرم
پنیر موزارلا
۲۵۰     گرم
مواد لازم برای خمیر پروک:

بکینگ پودر

١/٢ قاشق سوپ خوری
نمک
١ قاشق سوپ خوری
آب
١/٢ پیمانه
روغن مایع
١/٢ پیمانه
زرده تخم مرغ
۴ عدد
ارد
به میزان لازم
طرز تهیه پروک :
نمک , آب , بکینگ پودر , روغن مایع و زرده تخم مرغ را مخلوط کرده سپس ارد را به تدریج به ان اضافه میکنیم.

خمیر آماده را ٢ ساعت استراحت میدهیم سپس مواد داخل پروک را آماده میکنیم.

مواد داخل پروک از قبیل پیاز داغ  و گوشت و نمک و ادویه را  استفاده میکنیم و سوسیس و کالباس و مرغ را آب پز نموده و همراه با قارچ فلفل دلمه ای و سبزی معطر خورد شده به مواد فوق اضافه میکنیم و تفت میدهم .

سپس خمیر پروک را چهار قسمت کرده و در ظرف ٢۵ تا ٢٠ سانتی پهن کرده و یک قسمت را کنار میگذاریم و در پنجره وسط فر با حرارت ٣۵٠ درجه فارنهایت گرم شده و به مدت ٢٠ دقیقه قرار میدهم.

خمیر پخته شده را از ظرف بیرون آورده و در سینی میگذاریم مایه پروک را روی خمیر ریخته و پنیر گودا و موزارلا را رنده کرده و و مخلوط میکنیم و در نهایت تکه ای از خمیر که کنار گذاشته بودیم با وردنه باز میکنیم و با رولت برش داده و روی پروک به حالت حصیر بافته قرار میدهیم و روی ان زرده تخم مرغ و با حرارت ٣۵٠ درجه فارنهایت و به مدت٣٠ دقیقه قرار میدهم .

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله