راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

طرز تهیه پلو شوشتری

طرز تهیه پلو شوشتری

طرز تهیه پلو شوشتری

مواد لازم :

برنج
یک کیلوگرم
فیله مرغ
نیم کیلوگرم
لوبیا چشم‌بلبلی پخته شده
دو لیوان
شوید تازه
دو لیوان
پیاز سرخ شده
یک عدد
زعفران
یک قاشق چایخوری
ادویه، نمک و فلفل
به میزان لازم

طرز تهیه :
ابتدا برنج را خیس و آبکش کرده و کنار بگذارید. سپس یک عدد پیاز سرخ شده را با فیله‌مرغ تکه‌تکه شده تفت دهید و زعفران را به آن اضافه کنید و با ادویه‌ها و یک استکان آب بگذارید تا جایی بپزد که آب آن بخار شود بعد شوید خرد شده را به آن اضافه کنید و لوبیای چشم‌بلبلی پخته شده را هم به آن بیفزائید و لابه‌لای برنج آبکش شده ریخته و دم کنید پس از ۴۵ دقیقه این غذا آماده است.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله