راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

طرز تهیه پنه با سس ایتالیایی :

طرز تهیه پنه با سس ایتالیایی :

طرز تهیه پنه با سس ایتالیایی :

مواد لازم جهت تهیه پنه با سس ایتالیایی برای ۶ نفر :

پاستا  ۳۵۰ گرم
 روغن زیتون  ۲ قاشق چای خوری
 گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم
 پیاز خرد شده ۱ فنجان
سس گوجه فرنگی ۴۲۵ گرم
گوجه فرنگی خرد شده ۴۰۰ گرم
سیر خرد شده ۴ حبه
رب گوجه فرنگی ۱۵۰ گرم
پنیر موزارلا رشته ای ۲ فنجان

طرز تهیه پنه با سس ایتالیایی :
۱٫ فر را قبلا تا دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید (۱۷۵ درجه سانتیگراد). آب به همراه کمی نمک را در یک قابلمه بزرگ ریخته تا بجوشد. پاستا را به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید سپس از آب خارج کنید.

۲٫ روغن را در یک ظرف عمیق حرارت دهید، گوشت و پیاز را درون آن ریخته تا بصورت یکدست قهوه ای شوند. روغن اضافه را بگیرید. سس گوجه، گوجه خورد شده و رب گوجه را اضافه کنید و بهم بزنید. به مدت ده دقیقه جوشیده و گه گاه بهم بزنید. آن را به همراه پاستا در یک ظرف ۲۰ در ۳۰ سانتیمتری ریخته و روی آنها پنیر موزارلا بریزید.

۳٫ به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر از قبل گرم شده بپزید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله