راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

طرز تهیه پنکیک کره ای

طرز تهیه پنکیک  کره ای

طرز تهیه پنکیک کره ای

مواد لازم (برای۴ نفر) :

پیازچه
۲ لیوان
۵۰ کیلوکالری
هویج
۱ لیوان
۲۵ کیلوکالری
فلفل دلمه‌ای قرمز
۱ لیوان
۲۵ کیلوکالری
کدو سبز
۱ لیوان
۲۵ کیلوکالری
پیاز قرمز
نصف لیوان
۱۵ کیلوکالری
آرد برنج
۳ قاشق غذاخوری
۸۰ کیلوکالری
آرد گندم
۶ قاشق غذاخوری
۱۶۰ کیلوکالری
تخم مرغ
۳ عدد
۳۰۰ کیلوکالری
روغن کنجد
۲ قاشق غذاخوری
۱۸۰ کیلوکالری

طرز تهیه :
برای شروع پیازچه‌ها را به صورت حلقه‌های ریزی در آورید سپس فلفل دلمه‌ای، هویج و کدوسبز را به صورت نوارهای نازک برش دهید. پیاز را نیز خلالی کرده و همه را با هم مخلوط کنید. آردها و نمک را به این مخلوط بیفزایید. زرده را نیز از سفیده جدا کنید و با همزن برقی، سفیده را آنقدر بزنید تا به صورت خامه‌ای سفت درآید. زرده را نیز به مخلوط اضافه کنید. در مرحله بعدی سفیده زده شده را افزوده و به عنوان آخرین مرحله دو طرف آن را در تابه‌ای که روغن کنجد در آن داغ شده، سرخ کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله