راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

طرز تهیه پورتفیولیوی گوشت

طرز تهیه پورتفیولیوی گوشت

طرز تهیه پورتفیولیوی گوشت

مواد لازم :

گوشت قیمه شده ریز
۵۰۰ گرم
قارچ
۲۰۰ گرم
کنسرو ذرت
یک پیمانه
پیاز خرد شده
یک عدد
سیر رنده شده
یک عدد
پنیر پیتزا
دو پیمانه
کنجد ، فلفل ، نمک و رب گوجه فرنگی
مقداری
نان باگت
یک عدد بزرگ

طرز تهیه :
پیاز را تفت بدهید بعد گوشت را به آن اضافه کنید تفت بدهید تا آب گوشت کشیده بشود ، سیر و رب را به همراه یک استکان آب اضافه کنید و اجازه بدهید گوشت پخته بشود بعد قارچ را اضافه کنید و نمک و فلفلش را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

نان باگت را  از طول دو نیم کنید ،کمی از داخلش را خالی کنید و از مایع گوشتی داخلش بریزید بعد ذرت و پنیر را هم روی آن پخش کنید.

نیمه دیگر نان را بگذارید روی آن فشار بدهید ، پنیر پیتزا را روی نان پخش کرده و کنجد را روی بپاشید.

حدود ۲۰ دقیقه در فر قرار بدهید اگه دوست داشتید زیاد سرخ بشود می توانید از گریل هم استفاده کنید .

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله