راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

طرز تهیه ژله رنگین کمان

طرز تهیه ژله رنگین کمان

طرز تهیه ژله رنگین کمان

مواد لازم:
پودر ژله های:

انگور یا شاتوت(برای بنفش)
بلوبری،تمشک آبی(برای آبی)
لیمو یا کیوی(برای سبز)
موز یا آناناس(برای زرد)
پرتقال(برای نارنجی)
آلبالو یا انار(برای قرمز)
بستنی لیوانی وانیلی:۲ عدد
اولین رنگ(بنفش):
میزان هر بسته ژله ۱۰ قاشق غذاخوری است .نصف پودر یعنی ۵ قاشق را با نصف لیوان آب جوش حل کنید. برای شفاف تر شدن کمی روی حرارت قرار بدهید تا بجوشد.
بعد حدود ۴-۵ قاشق از آن را کنار بگذارید و به بقیه ۲-۳ قاشق آب یخ اضافه کنید و در ظرف ژله بریزید.

البته قبل از آن ظرف ژله را با آب سرد بشویید و حدود ۱ دقیقه در فریزر بگذارید ..

و در یخچال به مدت ۴۵-۶۰ دقیقه بگذارید تا خودش را بگیرد (شاید زودتر از این زمان هم سفت شود )

فقط توجه داشته باشید نباید ژله ها خیلی سفت شوند چون در پایان لایه های ژله از هم جدا می شوند …

بقیه ژله را (اگر سفت شده بود کمی حرارت بدهید) با دوقاشق بستنی که در دمای اتاق شل شده مخلوط کنید و روی ژله بنفش بریزید. و حدود ۲۰-۳۰ دقیقه زمان بدهید تا سفت شود …

مرحله ۲ رنگ نیلی رنگ است که ترکیبش شامل ۳ قاشق بلوبری و ۲ قاشق ژله بنفش است .

این پودرها را با نصف لیوان آب جوش حل کرده و باز هم ۵ قاشق کنار بگذارید و به بقیه ۳ قاشق آب یخ اضافه کرده بگذارید کمی سرد که شد به آرامی روی لایه دوم بریزید ( این کا را آرام انجام بدهید و زمان بدهید تا خودش را بگیرد.

و باز هم طبق مرحله قبل ۲ قاشق بستنی آب شده به بقیه ژله اضافه کرده و روی لایه بعدی بریزید .
رنگ آبی:

۶ قاشق ژله آبی را با یک کمی از نصف لیوان بیشتر آب جوش حل کنید. ۶ قاشق را کنار بگذارید برای مخلوط کردن با بستنی و بقیه را با ۴ قاشق آب یخ مخلوط کنید و طبق مراحل قبل روی لایه ها بریزید .

لایه بستنی باز هم با دو قاشق بستنی مخلوط می شود .

۷ قاشق رنگ سبز با کمی بیشتر از نصف لیوان آب جوش مخلوط شود و ۶ قاشق را کنار بگذارید و با بقیه اش ۵ قاشق آب یخ مخلوط کنید و …ادامه بدهید … باز هم میزان بستنی ۲ قاشق است ..

۸ قاشق ژله زرد با کمی بیشتر از آب جوش مرحله قبل حل کرده و ۷ قاشق را کنار بگذارید و مثل مراحل قبل عمل کنید.باز هم با همان ۲ قاشق بستنی …

۹ قاشق ژله نارنجی را با یک لیوان آب جوش حل کرده و ۷ قاشق را کنار بگذارید و با ۱/۴ لیوان آب سرد مخلوط کنید و …ادامه اش مثل مراحل قبل …میتوانید این بار به جای ۲ قاشق ۳ قاشق بستنی بگذارید …

تمام پودر ژله انار را با یک لیوان آب جوش حل کنید و با ۱/۴ آب سرد مخلوط کنید. و به آرامی روی مواد بریزید و بگذارید حدود یک روز در یخچال بماند

بعد با استفاده از سشوار ظرف را گرو کنید و آن را به آرامی داخل بشقاب یا … برگردانید. البته قبلش با کارد کناره های ژله را جدا کنید.

یا میتوانید ظرفتان را داخل آب جوش فرو ببرید و ۱۰۰۱ ،۱۰۰۲ ،۱۰۰۳ بشمارید و ظرف را برگردانید.

حتما هر مرحله را به آرامی روی مراحل سفت شده قبل بریزید
ژله هایی را که می خواهید روی مراحل با بستنی بریزید را بگذارید کمی ولرم شود و داغ روی ژله بستنی نریزید .

نگذارید خیلی ژله های هر مرحله سفت شود چون موقع برگرداندن ژله لایه ها از هم جدا می شوند .
می شود ژله های هر مرحله را در فریز گذاشت ولی مراقب باشید یخ نزنند

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله