راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

طرز تهیه کشک بادمجان

طرز تهیه کشک بادمجان

طرز تهیه کشک بادمجان

مواد لازم برای ۴ نفر:

بادمجان

۵عدد متوسط
نعناع
۲ قاشق غذا خوری
سیر
۴ حبه(در صورت عدم تمایل میتوان حذف کرد)
پیاز
۱ عدد متوسط
گردو ریز شده نگینی
یک پیمانه
کشک رقیق شده
یک لیوان
نمک فلفل زردچوبه
به مقدار لازم

طرز تهیه:

بادمجان را پوست کنده نمک میزنیم و در آفتاب میگذاریم بعد از ۱۵ دقیقه آن را میشوییم و در روغن سرخ میکنیم.بادمجان های سرخ شده را ساطوری میکنیم.پیاز و سیر را هم خوب سرخ کرده فلفل و زردچوبه به آن اضافه میکنیم و نعناع خشک را هم به آن اضافه میکنیم کمی که تفت داده شد کشک را به مواد اضافه میکنیم جوش که خورد بادمجان را به آن اضافه میکنیم و در آخر گردو را.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله