راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

طرز تهیه کلم پلو

طرز تهیه کلم پلو

طرز تهیه کلم پلو

مواد اولیه :

 

گوشت چرخ‌ کرده

۳۰۰ گرم

روغن‌ مایع

۲۰۰ گرم

برگ‌ کلم

یک کیلوگرم

برنج

نیم کیلوگرم

پیاز
یک عدد
روغن، دارچین، نمک، فلفل و ادویه
به میزان لازم
طرز تهیه:

ابتدا برنج را از دو، سه ساعت قبل خیس می‌کنیم. بعد گوشت چرخ‌کرده را با نمک، ادویه، فلفل و پیاز رنده شده مخلوط می‌کنیم و خوب ورز می‌دهیم و به صورت قلقلی درست کرده و داخل روغن سرخ می‌کنیم. سپس برگ‌کلم را پس از شستن خرد کرده و جداگانه تفت می‌دهیم. آن‌گاه برنج را مثل پلوی معمولی آبکش کرده و از مواد گوشت و کلم لابه‌لای آن می‌ریزیم و روی هر لایه کمی دارچین می‌پاشیم بعد برنج را دم و پس از دم کشیدن در دیس مورد نظر سرو می‌کنیم.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله