راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

طرز تهیه کلوچه بادمجان کبابی

طرز تهیه کلوچه بادمجان کبابی

طرز تهیه کلوچه بادمجان کبابی

مواد لازم :

روغن مایع و آب
از هر کدام نصف پیمانه
نمک
یک قاشق چایخوری
کره
یک قاشق سوپخوری
بادمجان کبابی
دو عدد
پنیر سفید
۵۰ گرم
پنیر پیتزا
۲۰ گرم
نمک و فلفل و کنجد و آرد
به میزان لازم
زرده تخم‌مرغ
یک عدد

طرز تهیه :
آب، روغن، کره و نمک را با هم مخلوط کرده و آرد را کم‌کم اضافه کنید و ورز دهید تا جایی که خمیر یک‌دستی به وجود آید و به دست نچسبد. بادنجان را ساطوری خردکرده و با پنیر سفید، پنیر پیتزا رنده‌شده، نمک و فلفل مخلوط کنید. خمیر را با وردنه باز کرده و با لیوان گرد قالب بزنید. از مایه بادنجان کمی داخل خمیرها قرار داده و دو طرف آن را به هم چسبانده و دو طرف روبه‌رو را به هم رسانده و مثل بقچه پیچ داده و در سینی فر چرب شده قرار دهید. روی آنها ابتدا زرده تخم‌مرغ مالیده و بعد کنجد پاشیده و در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه قرار دهید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله