راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

طرز تهیه کوفته قل قلی فرنگی :

طرز تهیه کوفته قل قلی فرنگی :

طرز تهیه کوفته قل قلی فرنگی :

مواد لازم جهت تهیه کوفته قل قلی فرنگی برای ۸ نفر :

تخم مرغ
۱ عدد
شیر
۳/۴ پیمانه
پنیر چدار رنده شده
۱ پیمانه
جو پرک
۱/۲ پیمانه
نمک
۱ قاشق چای خوری
گوشت کوبیده شده
۵۰۰ گرم
کچاب
۲/۳ پیمانه
شکر قهوه ای
۱/۴ پیمانه
خردل
۱ و ۱/۲ قاشق چای خوری
طرز تهیه کوفته قل قلی فرنگی :
۱- فر را در دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) از قبل گرم کنید.

۲- دریک کاسه بزرگ، تخم مرغ، شیر، پنیر، جو و نمک را ترکیب کنید، گوشت کوبیده شده را اضافه کنید، به خوبی مخلوط کنید و این مخلوط را به شکل ۸ قرص گوشت کوچک درست کنید، سپس مواد را در یک سینی پخت بزرگ که کمی روغن زده شده است قرار بدید.

۳- در یک کاسه کوچک دیگر، کچاب، شکر قهوه ای و خردل را ترکیب کنید، سپس آنها را هم بزنید و روی تمامی قرص نان ها بپاشید.

۴- بدون در آنها را به مدت ۴۵ دقیقه در دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) بپزید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله