راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

طرز تهیه کوفته گردو

طرز تهیه کوفته گردو

طرز تهیه کوفته گردو

مواد لازم :

مغز گردو پودر کرده
۳۰۰ گرم
لپه پخته شده و پودر شده
۳۰۰ گرم
پودر نشاسته یا آرد گندم
۱ قاشق سوپخوری
تخم مرغ
۲ تا ۳ عدد
تره خرد شده
نصف پیمانه
ترخان و مرزه خشک شده
۱ قاشق سوپخوری
نمک فلفل زردچوبه
به میزان لازم
پیاز ریز شده سرخ شده
۱ عدد

طرز تهیه :
لپه، مغز گردوی پودر کرده، پودر نشاسته، تخم مرغ، تره ترخان و مرزه، نمک فلل و زردچوبه را در کاسه ی مناسب و جادار بریزید و ورز دهید اینک پیاز داغ و ۱ ق. چ زردچوبه را در قابلمه ای جا دار بریزید و ۳۰ ثانیه روی گاز مخلوط کنید آن گاه ۴ پیمانه آب روی آن بریزید و بگذارید بجوش آید سپس هر بار به اندازه یک گردو و از مواد فراهم کرده برداشته و در درست گرد کنید و در سس جوشان بریزید و با حرارت ملایم ۳۰ ذقیقه آنرا بریزید.کوفته گردو آماده است.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله