راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

طرز تهیه کوکو فسنجان

طرز تهیه کوکو فسنجان

طرز تهیه کوکو فسنجان

مواد لازم :

گردو
۲۰۰ گرم
رب انار و رب گوجه فرنگی
از هر کدام دو قاشق غذاخوری
تره، جعفری و گشنیز
دو پیمانه
تخم‌ مرغ
سه عدد
آبغوره
سه قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه
به میزان لازم

طرز تهیه :
گردو را آسیاب کرده همراه با رب انار، رب گوجه‌فرنگی، آبغوره، نمک و زردچوبه کمی تفت دهید، سپس دو لیوان آب به آن بیفزایید تا با حرارت کم بجوشد.
در حین جوشیدن به تدریج آب سرد را اضافه کنید. سبزی را خردکرده و با تخم‌مرغ بزنید و با دو عدد گردوی خردشده همراه با نمک، فلفل و زردچوبه در تابه سرخ کنید.
در انتها وقتی گردو غلیظ شد، کوکو را برش زده، داخل قابلمه گذاشته تا به مدت ۱۵ دقیقه بجوشد.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله