راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

طرز تهیه گشنیزپلو

طرز تهیه گشنیزپلو

طرز تهیه گشنیزپلو

مواد لازم :

برنج
یک کیلوگرم
گوشت قلقلی سرخ شده
نیم کیلوگرم
گشنیز خرد شده
یک کیلوگرم
روغن و نمک و برگ کاهو
به میزان لازم
تخم گشنیز آسیاب شده
دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه :
* برنج را خیس کرده، آبکش می‌کنیم.
* ته قابلمه برگ‌های کاهو گذاشته، سپس لابه‌لای برنج، گشنیز و گوشت قلقلی ریخته (مقداری از گوشت را برای تزئین نگه می‌داریم) و برنج را دم می‌کنیم.

* برای تهیه‌ی گوشت قلقلی کمی پیاز را با گوشت چرخ کرده و نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و خوب ورز می‌دهیم.

* در اواخر طبخ برنج کمی گشنیز خشک کوبیده ریخته تا پلو خوش‌طعم شده و عطر خوبی داشته باشد.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله