راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

طرز تهیه گشنیز ماهی

طرز تهیه گشنیز ماهی

طرز تهیه گشنیز ماهی

مواد لازم :

شیر ماهی
۱ کیلوگرم
فلفل سیاه
۱ قاشق مرباخوری
پودر  زیره
نصف قاشق چایخـوری
پودر زنجــبیل
۱ قاشق چایخوری
پودر گشنیز
۱ قاشق چایخوری
پودر سیر و فلفل قرمز از هر کدام
۱ قاشق چایخوری
روغن زیتون
۴ قاشق غذاخوری
سیر
۲ حبه
گوجه فرنگی بزرگ
۴ عدد
آبلیمو
به مقدار لازم
گشنیز ساطوری خرد شده
۱ پیمانه
روغن و نمک
به میزان لازم

طرز تهیه :
ماهی‌ها را به صورت مکعبی خرد کرده، ادویه‌ها، روغن زیتون و سیر خرد شده را به آن افزوده و به مدت پنج الی شش ساعت در یخچال می‌گذاریم. یک ربع قبل از پخت، نمک و  آبلیمو را به ماهی اضافه کرده، بعد در تابه‌ای مناسب روغن ریخته و ماهی‌ها را در آن سرخ می‌کنیم.

گوجه‌ فرنگی‌ها را پوست گرفته و نگینی خرد می‌کنیم و به همراه نیمی از گشنیز به ماهی افزوده و به مدت ده دقیقه سرخ می‌کنیم.در هنگام سرو مابقی گشنیز و آبلیمو را می‌افزاییم.گشنیز ماهی با پلو و یا بدون پلو قابل سرو می باشد.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله