راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

عسل و دارچین

عسل و دارچین

عسل و دارچین

مواد لازم برای ۳ نفر:
آب هویج: یک فنجان
هل: یک قاشق مرباخوری
چوب دارچین: ۳ تکه کوچک
میخک: یک قاشق مرباخوری
عسل: یک قاشق غذاخوری
آب سرد: یک لیوان
روش تهیه:
هل، دارچین و میخک را در قابلمه‌ای کوچک یا وسیله‌ای شبیه قابلمه بریزید. سپس آب را به آن اضافه کنید. روی حرارت متوسط یا کمتر از متوسط قرار داده و بگذارید به مدت ۵ دقیقه بجوشد. قبل از قل زدن شعله را خاموش کنید. بعد از آن نوبت به آب‌هویج می‌رسد. آب‌هویج را نیز در ظرفی ریخته و داغ کنید، مایع حاوی هل، دارچین و میخک را از صافی رد کرده و مایع را جدا کنید، آب هویج را با مایع هل، دارچین و میخک مخلوط کرده و در ۳ فنجان تقسیم کنید، حتما قبل از این کار عسل را در ته فنجان بریزید

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله