راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

فرنچ ماکارون های رنگی

فرنچ ماکارون های رنگی

فرنچ ماکارون های رنگی

مواد لازم:

• نیم فنجان سفیده تخم مرغ

• ربع فنجان شکر

• ۶٫۵ فنجان پودر قند

• ۱ فنجان آرد بادام

• رنگ غذا (صورتی، نارنجی، زرد، سبز و بنفش)

• سه چهارم فنجان کره

• نیم فنجان کورن فلکس میوه ای

• ۱ قاشق چایخوری وانیل

• ۳ قاشق غذاخوری شیر

دستور تهیه:

۱٫ فر را بگذارید در دمای ۳۰۰ درجه فارنهایت گرم شود.

۲٫ با میکسر ایستاده، سفیده تخم مرغ و شکر را بزنید تا کف کند. این مخلوط باید کف دار و نرم باشد، ولی وقتی با قاشق آن را برمی دارید نریزد و سفت باشد.

۳٫ در مخلوط کن، یک و نیم فنجان پودر قند و آرد بادام را مخلوط کنید تا خوب با هم ترکیب شوند.

۴٫ در کاسه بزرگی، با کاردک مخلوط سفیده تخم مرغ و آرد بادام را هم بزنید. سعی کنید در ۸ حرکت کل مواد مخلوط شود.

۵٫ این خمیر را در میان ۵ کاسه تقسیم کنید. در هر کاسه کمی رنگ غذا به رنگ های متفاوت بریزید و با قاشق هم بزنید تا رنگ بطور یکنواخت پخش شود.

۶٫ با قاشق حدود نیم قاشق غذاخوری از خمیر روی سینی فر که رویش کاغذ روغنی کشیده اید بریزید و به همین ترتیب خمیر را تمام کنید.

۷٫ بگذارید ماکارون ها مدتی بمانند تا لایه نازکی روی آنها تشکیل شود و دیگر چسبناک نباشند.

۸٫ وقتی خمیر را با قاشق روی کاغذ روغنی ریختید و خمیر تمام شد، شیرینی ها را در حدود ۸ تا ۱۲ دقیقه در فر بپزید تا کمی سفت شوند. نباید بگذارید که همه ماکارون ها قهوه ای شوند.

۹٫ شیرینی ها را از فر درآورید و بگذارید سرد شوند. به آرامی کاغذ روغنی را جدا کنید.

۱۰٫ در میکسر ایستاده، بقیه پودر قند، کره، کورن فلکس های میوه ای، وانیل و شیر را مخلوط کنید تا نرم شوند.

۱۱٫ کمی خامه بین دو ماکارون بریزید از یک رنگ بریزید و همین کار را برای بقیه ماکارون ها تکرار کنید. حالا آن را سرو نمایید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله