راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

فرنی انبه

فرنی انبه

فرنی انبه

مواد لازم:

برای چهار نفر:

شیر: چهار پیمانه
برنج نیم‌دانه: یک پیمانه
انبه: دو عدد، رنده شده
پودر هل: یک قاشق چای‌خوری
شکر: یک‌دوم پیمانه
خلال بادام: یک چهارم پیمانه

روش تهیه:

۱٫ برنج را حداقل سه ساعت در آب خیس کنید، سپس آن را آبکش کرده و به‌وسیله مخلوط کن خمیر کنید.

۲٫ شیر و هل را در یک قابلمه جوش آورید، سپس برنج را به آن اضافه کرده و مدام هم بزنید. پس از حدود ۲۰ دقیقه یا تا هنگامی‌که فرنی شروع به غلیظ شدن کرد انبه، شکر و خلال بادام را اضافه و مخلوط کنید. پس از پنج دقیقه فرنی را در ظرف کشیده و حداقل دو ساعت در یخچال بگذارید تا ببندد. در صورت تمایل آن را گرم سرو کنید.

نکات:

۱٫ اضافه کردن ۱۰۰ تا ۲۰۰ گرم خامه هنگام اضافه کردن شکر اختیاری است.

۲٫ به جای شکر می‌توانید از سه چهارم قوطی شیر عسلی استفاده کنید.

۳٫ هرگز شیر را با شعله زیاد حرارت ندهید و از شعله متوسط رو به ملایم استفاده کنید، چون حرارت زیاد قند شیر را سوزانده و باعث بد رنگ و طعم شدن فرنی می‌شود.

۴٫ بخشی از خلال بادام را کنار گذاشته و همراه با خلال پسته فرنی را تزئین کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله