راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

فرنی

فرنی

فرنی

مواد لازم:
شیر: ۲ پیمانه
آرد برنج: ۲ قاشق سوپ‌خوری
شکر: ۴ قاشق سوپ‌خوری
گلاب: یک قاشق سوپ‌خوری
هل ساییده شده:یک قاشق چای‌خوری

روش تهیه:

شیر سرد را با شکر و آرد برنج ترکیب کنید، روی حرارت قرار دهید، سپس مرتب هم بزنید تا شیر گرم شود. بعد از گرم شدن شیر، حرارت را کم کرده و هم زدن را ادامه دهید تا کمی غلیظ شود. بعد از به غلظت رسیدن، گلاب و هل را اضافه کنید و از روی حرارت برداشته، مرتب هم بزنید تا ته نگیرد. فرنی را پس از سرد شدن با دارچین و پودر پسته تزیین کنید.

نکته:

اگر طعم گلاب را دوست ندارید، می توانید از طعم دهنده های دیگر استفاده کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله