راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

فرنی

فرنی

فرنی

مواد لازم برای ۴ نفر

۱ پیمانه شیر سرد
۱ ق س آرد برنج
۲ ق س عسل
۱ ق چ دارچین
۱ عدد سیب
۲/۱ ق چ وانیل
۱ ق س شکر

طرز تهیه:

۱٫ سیب را رنده کنید و با نصف پیمانه آب و شکر بگذارید روی حرارت کم بپزد.

۲٫ آرد برنج را در شیر سرد حل کنید و روی حرارت بگذارید ومدام هم بزنید تا کمی غلیظ شود.

۳٫ عسل و دارچین را به پوره سیب اضافه کنید و هم بزنید.

۴٫ حالا موادتان را روی آرد برنج که حالا غلیظ شده بریزید و روی حرارت کم ۵ دقیقه هم بزنید.

نکته:

– وقتی سیب و عسل را به آرد و شیر اضافه می‌کنید نباید بگذارید زمان زیادی روی حرارت بماند. حرارت زیاد فرنی را سفت می‌کند.

– برای مقوی‌تر کردن فرنی می‌توانید از مغز بادام و پسته استفاده کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله