راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

چطور یک فضای باز مناسب برای رستوران طراحی کنیم؟

چطور یک فضای باز مناسب برای رستوران طراحی کنیم؟

چطور یک فضای باز مناسب برای رستوران طراحی کنیم؟

با وارد شدن به ماه های گرم سال مشتریان دوست دارند از فضای باز رستوران استفاده کنند و هنگام صرف غذا از تابش آفتاب بر بدن خود لذت ببرند. برای استفاده بهینه از فضای رستوران می توانید یک طرح برای راه اندازی رستوران فضای باز طراحی کنید یا هنگام راه اندازی رستوران یا راه اندازی فست فود از طراح خود بخواهید فکری هم برای فضای باز رستوران بکند.

یک فضای باز رستوران می تواند راهکار مناسبی برای تغییر ذائقه مشتری و جذب تعداد بیشتری از مشتریان باشد به این ترتیب از آب و هوا به عنوان یک عامل طبیعی نهایت استفاده را خواهید برد.

اگر دارای یک رستوران فضای باز هستید و به فکر استفاده بهینه از آن هستید یا در فکر راه اندازی فضای باز رستوران خود هستید در این نوشتار برای شما پیشنهاد های خوبی داریم.

دریافت مجوز های لازم

برای راه اندازی فضای باز رستوران باید اطمینان حاصل کنید کلیه قوانین را رعایت کرده اید و مجوزهای مورد نیاز را دریافت کرده اید.

راه اندازی رستوران فضای باز به ویژه در اماکن عمومی مثل پیاده رو نیازمند طی مراحل قانونی و دریافت مجوزهای لازم است. شهرداری هر شهر در این خصوص قوانین خاص خودش را دارد.

پیش از راه اندازی فضای باز رستوران لازم است در این خصوص تحقیقات لازم را به عمل آورید.

برق کشی و لوله کشی از  دیگر مواردی است که در راه اندازی فضای باز رستوران از اهمیت زیادی برخوردار است و گاهی نیاز به دریافت مجوز های قانونی دارد.

گاهی بعد از صرف هزینه های زیاد متوجه می شوید که قانون را شکسته اید و باید همه چیز را خراب کنید، این یعنی هزینه های بسیار زیاد و هدر رفت سرمایه، پس لازم است پیش از راه اندازی فضای باز رستوران مطالعه کنید.

محدودیت های فضای خود را درک کنید

برای اینکه مشتریان شما احساس راحتی کنند لازم است بررسی کنید تا ببینید فضای کافی در اختیار دارید به این ترتیب مشتریان احساس خفتگی و دلتنگی نخواهند کرد.

در نظر گرفتن فضای کافی هنگام راه اندازی رستوران و راه اندازی فست فود از اهمیت بالایی برخوردار است.

در رستوران فضای باز باید امکانات کافی برای رفت و آمد خدمه، جابجایی صندلی ها و نشست و برخواست مشتریان وجود داشته باشد.اگر فضای باز رستوران شما کوچک است باید تعداد صندلی ها را محدود کنید و در صورت امکان از پیاده رو نهایت استفاده را ببرید.

پیش از شروع راه اندازی فضای باز رستوران کلیه شرایط را در نظر بگیرید.

طبخ غذا در فضای باز رستوران

اگر فضای باز رستوران به اندازه کافی بزرگ است می توانید تجهیزات آشپزخانه مثل فر، تنور پیتزاپزی و گاز های بزرگ را به فضای باز منتقل کنید. اصولا پخت کباب در فضای باز برای مشتریان بسیار جذاب و اشتها برانگیز است.

در هنگام راه اندازی رستوران یا راه اندازی فست فود این نکته را در نظر داشته باشید که مشتریان به آشپزخانه های موجود در فضای باز که از سوی ایشان قابل مشاهده است علاقه زیادی دارند و استفاده از فضای باز رستوران به این منظور می تواند بسیار هوشمندانه باشد و به فروش شما کمک کند.

مادر طبیعت را فراموش نکنید

حتی در گرمترین ماه های سال هم امکان بارش باران، وزش باد و تغییرات آب و هوایی وجود دارد. هنگام راه اندازی فضای باز رستوران باید این نکته را در نظر داشته باشید و هنگام راه اندازی رستوران و راه اندازی فست فود نکات ایمنی را در نظر بگیرید.

در فضای باز امکان مزاحمت حشرات بیشتر از فضاهای داخلی رستوران است، باید فکری برای گربه ها، موش ها و سایر حیوانات ولگردی هم که ممکن است بوی غذا آن ها را به سمت شما بکشد بکنید.البته همه این مشکلات قابل حل است و در صورت دور اندیشی می توانید از فضای باز رستوران نهایت بهره را ببرید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله