راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

ففرنوس آلمانی

ففرنوس آلمانی

ففرنوس آلمانی

زمان پخت: یک ساعت و ۳۰ دقیقه

مواد لازم

دو پیمانه شکر

۴ تخم‌مرغ درشت

۳٫۵ پیمانه آرد کامل

دو قاشق غذاخوری پوست پرتقال رنده شده

یک قاشق چایخوری پودر دارچین

یک قاشق چایخوری ادویه

یک قاشق چایخوری بیکینگ‌‎پودر

یک قاشق چایخوری آب لیموترش

نصف قاشق چایخوری پودر میخک

طرز تهیه

۱٫ در یک کاسه بزرگ، شکر و تخم‌‎مرغ را با همزن برقی هم بزنید تا پف کند. سرعت همزن را کم کنید و آرد را کم‌کم اضافه کنید. سپس پوست پرتقال، دارچین، ادویه، بیکینگ پودر، آبلیمو و میخک را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

۲٫ به دست های خود آرد بزنید و خمیر را به ۴ توپ تقسیم کنید. توپ ها را ضافه کنید و آنها را در کیسه پلاستیکی به مدت ۱ ساعت در فریزر قرار دهید.

۳٫ فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. سینی فر را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید.

۴٫ روی سطح صاف و آردپاشی شده، خمیر را باز کنید و آنها رابه شکل مربع برش دهید. آنها را با فاصله ۲ سانتی متری از هم داخل سینی فر بچینید و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شوند.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله