راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

فیله ماهی باسس لیمو

فیله ماهی باسس لیمو

فیله ماهی باسس لیمو

مواد لازم
یک بسته فیله ماهی سالمون
نصف فنجان سس مایونز
نصف فنجان ماست پر چرب
۴ قاشق غذاخوری پیاز خرد شده قرمز
دو قاشق چایخوری پوست رنده شده لیمو
یک چهارم قاشق چایخوری نمک
کمی فلفل
۲۴ عدد نان نازک تست
۲ فنجان شاهی خرد شده
چند عدد زیتون
طرز تهیه
ابتدا قابلمه‌ای را پر از آب کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش آید.

سپس فیله‌های ماهی را که از قبل شسته‌اید درون آن بریزید و صبر کنید تا برای ۴ دقیقه فیله‌های ماهی درون آب جوش بپزند. سپس آنها را از آب خارج کرده و روی کاغذ مخصوص آشپزخانه قرار دهید تا آب اضافه آن گرفته شود.

در ظرف مناسبی ماست را با سس مایونز، پوست لیمو و پیازهای خردشده به‌خوبی مخلوط کنید و به میزان دلخواه به آن نمک بزنید. فیله‌های ماهی را درون سسی که آماده کرده‌اید، بریزید.

سپس از این مخلوط روی نان‌های تست قرار دهید تا سطحی کاملاً صاف و یکنواخت ایجاد شود.

ساندویچ‌ها را با برگ شاهی و زیتون تزئین کنید.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله