راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

فیله ماهی با قارچ واسفناج

فیله ماهی با قارچ واسفناج

فیله ماهی با قارچ واسفناج

مواد لازم
فیله ماهی ۴ تکه – قارچ ۱۷۵ گرم – اسفناج ۱ کیلو – پیاز نگینی خرد شده ۱ عدد متوسط – سیر ۱-۲ حبه – پنیر پارمیزان ۲ قاشق غذاخوری – آبلیمو ۱ عدد – کره ۲۵ گرم – روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری – نمک و فلفل تازه کوبیده شده به میزان لازم – خلال دندان به تعداد

چگونگی تهیه
در یک ماهیتابه کره را گرم کنید و پیازهای خرد شده را تفت دهید فقط نرم شود حالا حرارت را زیاد کنید و قارچهای خرد شده را اضافه کنید وبه مدت ۲-۳ دقیقه بپزید. حالا اسفناج های خرد شده را اضافه کنید و آبلیو را اضافه کنید،نمک و فلفل را اضافه کنید و کنار بگذارید دقت کنید زیاد تفت ندهید. فیله های ماهی را با کمی نمک و فلفل تازه کوبیده و کمی آبلیمو و سیر ریز شده نیم ساعت قبل از کار مزه دار کنید.

حالا شروع کنید به رول کردن ماهی ها و با خلال دندان محکمش کنید. یک ظرف مخصوص فر را با روغن زیتون چرب کنید و ماهی ها را درونش بچینید و در فر از قبل گرم شده به مدت ۲۵-۲۰ دقیقه با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت در طبقه وسط فر قرار دهید. بعد از پخته شدن ماهی را از ظرف خارج کنید و مخلوط قارچ و اسفناج را در یک ظرف مخصوص بریزید و ماهی ها را رویش بچینید و رویش پنیر پارمیزان بپاشید و مجددا در فر بگذارید تا وقتی رویش طلایی شود.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله