راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

فیله گوشت بریان

فیله گوشت بریان

فیله گوشت بریان

مواد لازم :

 

سیر

۳ حبه

فلفل سیاه

۱ قاشق سوپخوری

آرد

۴/۱ پیمانه

راسته گوساله

یک تکه ۰ در حدود ۲ کیلو

پیاز
۱ عدد

قلوه گاه گوسفند
۱۶ قطعه
آب انگور
۱ پیمانه
سیب زمینی متوسط
۶ عدد

گوجه فرنگی
۳ عدد
جعفری خرد شده
۴/۱ پیمانه
طرز تهیه :

فر را روی حرارت ۵۰۰ درجه فارنهایت گرم نموده , سیر و نمک و فلفل را روی یک دستمال تمیز ریخته با قسمت تخت چاقو روی آن فشار دهید تا تقریباً خرد شود سپس آرد را به آن اضافه کنید و مخلوط نمائید . از مواد آماده به اطراف گوشت مالیده , گوشت را در ظرف مخصوص قرار داده , در طبقه وسط فر بگذارید . درجه فر را کم کرده به ۳۲۵ درجه برسانید . منتظر بمانید تا گوشت پخته شود و رنگ روی آن … ای شود. گوجه فرنگی و پیاز را ریز خرد نموده در کمی روغن تف دهید. در نیمه پخت , گوشت را بیرون آورید و به آن نمک زده , پیاز را روی آن ریخته قطعه های گوشت قلوه گاه را روی آن قرار داده با اب انگور و گوجه فرنگی خرد شده در سینی فر قرار می دهیم , سیب زمینی ها را از وسط دو نیم کرده , در نیمه پخت دور تا دور گوشت قرار داده تا کاملاً پخته و بریان شود . در آخر آب گوشتی که در ظرف باقی مانده , از صافی رد نموده ودر ظرف مورد نظر میریزیم . سپس گوشت و سیب زمینی ها را در آن قرار داده و روی آن جعفری خرد شده می ریزیم .

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله