راه اندازی رستوران تجهیزات رستوران

قطاب بادامی

قطاب بادامی

قطاب بادامی

مواد لازم:

زرده تخم‌مرغ: یک عدد
ماست: ۱۲۰ گرم
روغن جامد: ۱۰۰ گرم
آرد: به اندازه‌ای که خمیر به دست نچسبد، حدودا ۱۶۰ گرم
بیکینگ‌پودر: یک قاشق چای‌خوری
پودربادام: ۲۵۰ گرم
پودرشکر: ۱۰۰ گرم
پودرهل: یک قاشق چای‌خوری
روغن مایع: دو قاشق سوپ‌خوری

روش تهیه:

۱٫ برای تهیه خمیر ابتدا روغن جامد، ماست،‌ بیکینگ‌پودر و زرده تخم‌مرغ را مخلوط کرده، آرد را به‌تدریج به آن اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا مایه خمیر شده به طوری که به دست نچسبد.

۲٫ خمیر نباید خیلی هم سفت شود. خمیر را در کیسه‌ای نایلونی می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم در دمای محیط یک تا دو ساعت استراحت کند.

۳٫ برای مواد داخلی قطاب پودربادام، پودرشکر، پودرهل و روغن مایع را داخل کاسه‌ای با هم مخلوط کرده و کنار می‌گذاریم.

۴٫ خمیر را به قطر نیم سانتی‌متر باز می‌کنیم و با کاتر گرد به قطر ۴ تا ۵ سانتی‌متر کاتر می‌زنیم سپس یک قاشق چای‌خوری از مواد را داخل خمیر گذاشته و آن را گرد می‌پیچیم.

۵٫ اطراف خمیر را کاملا جمع می‌کنیم و در دست گلوله می‌کنیم. این روش درست کردن قطاب، به شکل قطاب یزدی است.

۶٫ پس از اینکه تمام خمیر را به شکل گلوله‌هایی که میان آنها مواد بادامی گذاشته‌ایم، درآوردیم ، داخل روغن داغ شناور و سرخ می‌کنیم. پس از سرخ شدن قطاب‌ها را روی دستمال می‌گذاریم تا روغن اضافی آنها گرفته شود و وقتی کاملا سرد شدند داخل پودرقند اضافه که با پودرهل مخلوط کرده‌ایم می‌غلتانیم.

اطلاعات تماس
  • همراه: ۰۹۱۲۶۰۱۱۹۳۷
  • تلفن: ۰۲۱۲۲۳۲۹۴۲۷
  • ایمیل: info@restaurantsetup.ir
  • آدرس: تهران خیابان شریعتی خیابان خواجه عبدالله انصاری تقاطع ابوذر غفاری پلاک ۵۰.
آموزش راه اندازی رستوران فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود کافی شاپ رستوران اعطای نمایندگی فست فودهای زنجیره ای رونفیله